duminică, 19 decembrie 2010

Ghid : Agent EPF


http://oi56.tinypic.com/344p0d5.jpg

Bună Agenți!

Vechiul sediu a fost distrus pentru totdeauna, dar în Club Penguin a apărut ceva nou... Sediul EPF! Pentru a accesa acest sediu nou, trebuie să treci de un test pentru a dovedi că ești destul de inteligent pentru a fi agent! EPF este o nouă agenție în care putem face misiuni și cumpăra noi lucruri! În fine, să începem ghidul...



Pasul 1: Loghează-te pe CP, și apasă pe telefon de spionaj, sau verifică-ți poșta. Dacă apeși pe mobil, vei primi un mesaj la fel ca mai jos... Apasă "Go There" (Du-te acolo) și fă testul. Dacă ești însă un pinguin nou, cere jucătorilor să-ți trimită o invitație în EPF.

http://oi56.tinypic.com/2ueh6p3.jpg

Pasul 2: Îndată ce ai sosit, va apărea o țintă roșie. Lovește-o cu un bulgăre de zăpadă.

http://oi53.tinypic.com/2nlu4cy.jpg

Pasul 3
: Du-te la baza verde și așteaptă... FUGI! Fugi de la baza verde la baza roșie cât de repede poți! HAI! HAI! HAI!

http://oi55.tinypic.com/14ttsw3.jpg

Pasul 4: Această provocare e puțin mai grea. Trebuie să găsești un loc unde să te ascunzi. În primul rând, în acele 20 de secunde, trebuie să lovești camera 2 cu un bulgăre de zăpadă și apoi să te ascunzi în locul arătat mai jos.

http://oi52.tinypic.com/jgr3nd.jpg

Pasul 5: Ultima provocare este UȘOARĂ! Floare la ureche! Trebuie să scapi dintr-o cușcă cu lasere. Pentru a scăpa, aruncă cu un bulgăre de zăpadă, cutia energetică. Sau, pentru a primi punctaj maxim, du-te într-un loc, iar apoi dă click pe cușcă, pentru a-i face semn că vii. Înainte să intri în cușcă, oprește-te. Iar zidul va coborî.

http://oi54.tinypic.com/2yweqfs.jpg

FELICITĂRI! Acum ești un agent EPF! O ușă se va deschide, iar computer-ul îți va spune să folosești liftul pentru a accesa noul sediu! Priviți!

http://oi56.tinypic.com/20i6fjk.jpg

Super nu-i așa?! Noul sediu este grozav dar mi-aș dori ca sediul vechi să revină... Tu ce părere ai? Asigură-te că, comentezi și ne spui ce părere ai!

~Wboys14~


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu