luni, 20 decembrie 2010

Ghid : Ninja


http://oi52.tinypic.com/rlm4c9.jpg

Pentru a deveni un ninja, trebuie să joci Card-Jitsu și să îl învingi pe Sensei. De fiecare dată când joci primești puncte în drumul spre acumularea centurilor. Poți să apeși de asemenea pe cărțile din dreapta-jos a ecranului pentru a vedea câte puncte îți mai trebuiesc până la următoarea centură sau câte cărți ai.

http://oi56.tinypic.com/244cgw6.jpg

În fine, fiecare pinguin are un set de cărți primit odată ce a creat contul. Poți să lupți cu prietenii tăi, dar ca să câștigi trebuie să știi : Focul bate gheața, Gheața bate apa, iar Apa bate focul. Priviți...

http://oi56.tinypic.com/15hk0ow.jpg

Sunt 9 centuri diferite iar ca să le primești pe toate, trebuie să te lupți cu ceilalți pinguini și să câștigi! SFAT : Ca să primești centurile mai repede, du-te la Sensei și apasă “Earn your Belts.”

http://oi52.tinypic.com/34zyrzt.jpg

Odată ce ai primit centura neagră, vorbește cu Sensei, și apoi luptă-te. Este sigur că nu vei câștiga din prima, dar ca să câștigi joacă cu el de aproximativ 8 ori. E greu...

http://oi51.tinypic.com/msoqgx.jpg

După ce ai terminat, vei primi o mască și o cheie cu care vei putea accesa o nouă cameră care este Ninja Hideout (Ascunzătoarea Ninja). Ca să devii un ninja de foc trebuie să fii membru... La fel și de apă. STAI CU NOI!

~Wboys14~

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu