duminică, 19 decembrie 2010

Ghid : Ninja de apă


http://oi56.tinypic.com/1zf08au.jpg

Pentru a deveni Ninja de apă, trebuie să ai centura neagră mai întâi. Dacă nu o ai, apasă aici pentru a afla cum să o obții! Același reguli ; De fiecare dată când câștigi primești "puncte" în plus pentru a primi niște lucruri. De asemenea poți apăsa pe cărțile din dreapta-jos a ecranului, pentru a vedea, câte puncte mai ai până la lucrul respectiv și câte cărți ai.

http://oi54.tinypic.com/2ed45e1.jpg

Sunt 4 lucruri diferite pe care le poți acumula jucând : 1) Sandale de apă. 2) Paltonul cascadei. 3) Masca torentelor. 4) Pălăria oceanelor. SFAT : Pentru a acumula lucrurile mai rapid, vorbește cu Sensei și selectează "Earn Your Water Suit." Sună familiar cu Card-Jitsu Foc, nu?

http://oi51.tinypic.com/ofdmhv.jpg

Arată super, nu? Dar ca să le câștigi, trebuie să joci Card-Jitsu Apă, și să câștigi. Și, cum funcționează asta? Ce este Card-Jitsu Apă?! E un fel de Card-Jitsu, doar că puțin mai diferit. Prima dată, du-te la Sensei și apasă "Earn Your Water Suit."

http://oi53.tinypic.com/14t4rye.jpg

Iar acum? Card-Jitsu e un fel de Frogger! Trebuie să sari de pe o piatră pe altă DAR ca să câștigi, trebuie să fii ultimul care cade în cascadă, sau primul care bate gongul! Este simplu, doar alege o carte de joc pentru a elimina un element aflat pe o piatră. De exemplu:

http://oi55.tinypic.com/2mod0n8.jpg

Am ales o carte de FOC, iar acum trebuie să topesc gheața de pe una din pietrele cu contur verde pentru că focul bate gheața și așa mai departe. V-ați prins? Odată ce am topit-o, sar pe piatra pe care a fost gheața, ca să nu cad și să pierd. E simplu... dacă cazi, pierzi!

DE FIECARE dată când câștigi jocul, vei primi puncte în plus pentru a primi următorul lucru și tot așa. După ce ai primit toate cele 4 lucruri, e timpul să te lupți cu Sensei.

http://oi53.tinypic.com/14t4rye.jpg

Vor dura câteva meciuri, până să-l învingi pe Sensei, dar odată ce l-ai învins, el îți va dărui piatra apei care va fi pusă instantaneu pe amuletă.

http://oi54.tinypic.com/24l7p.jpg

NOTĂ: Dacă nu ai înțeles acest ghid, poți discuta cu Sensei, iar el îți va răspunde nelămuririlor.

FELICITĂRI! Ești în sfârșit un ninja de apă! Sunt multe alte aventuri care vor sosi pentru tine în curând! Se zice că următoarea călătorie va avea de a face cu zăpada.

~Wboys14~

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu